Lokale helden
Home  /  Lokale helden

De webwinkels en grote winkelketens verleiden ons met gigantische aanbiedingen, maar heb je er al eens bij stil gestaan hoe saai het zou zijn zonder onze lokale handelaars? Bij Café Centraal kunnen wij ons geen dorp zonder gepassioneerde winkeliers voorstellen. Lokaal ‘handelen’ staat voor ons synoniem voor een persoonlijke service en met zorg ge(s)maakte producten. Café Centraal steekt deze ‘lokale helden’ graag een hart onder de riem!.

Bakkerij Demuynck

Stationsstraat 33, 8780 Oostrozebeke

Brood neemt bij ons een belangrijke plaats in aan tafel. Wij kiezen voor een Fjordbrood, een Scandinavisch meergranenbrood dat zonder twijfel met veel liefde wordt gemaakt.

Slagerij Brouckaert

Markt 10, 8780 Oostrozebeke

Een oud Hollands gezegde luidt: “Beter een goede buur dan een verre vriend”. Ze wisten ons al vaak te ‘depanneren’ en hun paté en droge worsten bevelen we warm aan op onze kaart! Een gevestigde waarde in Oostrozebeke die zeker een ommetje waard is.

Bloemen Alena Van Belle

Tieltsteenweg 53, 8780 Oostrozebeke

Een eigen stijl, een leuke winkel en een aanstekelijk enthousiasme: dat is Bloemen Alena Van Belle. Tweewekelijks geeft ze Café Centraal wat kleur met een leuk boeket.

Faits di Vert

Hoogstraat 81A, 8780 Oostrozebeke

Kussens, stoeltjes, geurkaarsen, nestkastjes, planten, potten en kleurrijke boekketten. Tweewekelijks fleurt Faits di Vert Café Centraal op met een leuk boeket.

Seynaeve Optiek en Juwelen

Stationsstraat 30, 8780 Oostrozebeke

Sophie is goedlachs, gedreven en sterk klantgericht. Zij weet als geen ander waarom vooral dat laatste ons steeds zal bij blijven.